Nieuwsarchief

2018

Petitie fiscale aftrek

De Vereniging Bewoond Bewaard is een petitie begonnen tegen de mogelijke afschaffing van de fiscale aftrek van het onderhoud aan bewoonde rijksmonumenten.
[Meer lezen]
 

Demping Lijnbaansgracht

In een brief aan de raad laat de VVAB weten het niet eens te zijn met het dempen van de ondergrondse Lijnbaansgracht op het Kleine-Gartmanplantsoen ten behoeve van een ondergrondse fietskelder. De ondergrondse waterverbinding is nodig voor de doorstroming en verwijdering betekent een aantasting van de beschermde (water-)structuur van de binnenstad.
[Meer lezen]
 

Behoud Pianolamuseum!

De VVAB heeft in een raadsadres een lans gebroken voor het behoud van het Pianolamuseum aan de Westerstraat. De gemeente is voornemens het pand te verkopen waardoor de toekomst van het museum onzeker is, maar de raad heeft deze verkoop uitgesteld.
[Meer lezen]
 

Het Grote Binnenstad Debat

Op maandag 5 maart organiseert de VVAB in Pakhuis de Zwijger het Grote Binnenstad Verkiezingsdebat. De lijsttrekkers van zes partijen zullen met elkaar in discussie gaan over het beschermd stadsgezicht, de openbare ruimte en de balans van de binnenstad.
[Meer lezen]
 

Email this to someone Deel deze pagina!

Op de hoogte blijven?

Abonneer u op de Nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van onze ledenactiviteiten.

Archief

Archief van oude nieuwsberichten:
[Archief 2017]
[Archief 2016]
[Archief 2015]
[Archief 2014]
[Archief 2013]
[Archief 2012]
[Archief 2011]
[Archief 2010]
[Archief 2008]
[Archief 2007]
[Archief 2006]
[Archief 2005]
[Archief 2004]
[Archief 2003]
[Archief 2002]
[Archief 2001]
[Archief 2000]

Postarchief

De VVAB geeft gevraagd en ongevraagd advies over diverse onderwerpen die betrekking hebben op onze statutaire doelstelling. Bekijk daarom ook de uitgegane stukken in ons postarchief.