Opgeven voor een verenigingsactiviteit

Donderdag 24 februari. VVAB-verkiezingsdebat 2022

Op 16 maart a.s. vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Op donderdagavond 24 februari organiseert de VVAB in De Duif het Grote Binnenstad Debat, het VVAB-verkiezingsdebat 2022. Acht partijen zullen met elkaar in discussie gaan over vier onderwerpen: de stedenbouwkundige ontwikkeling van de stad waarvan de binnenstad het centrum vormt, de omgang met de monumenten en het beschermd stadsgezicht, het gebruik van de openbare ruimte, waaronder wij ook het water rekenen, en natuurlijk het actuele vraagstuk van de leefbaarheid en toekomst van de binnenstad.

De deelnemers zijn, in alfabetische volgorde:

Remine Alberts (SP) Diederik Boomsma (CDA) Zeeger Ernsting (GroenLinks) Johnas van Lammeren (PvdD) Bastian Minderhout (PvdA) Elise Moeskops (D66) Annabel Nanninga (JA21) Daan Wijnants (VVD)

Moderator is Kemal Rijken.

Het VVAB-verkiezingsdebat wordt gehouden in De Duif, Prinsengracht 756. Inloop vanaf 19.30 uur. Het verkiezingsdebat duurt twee uur, zonder pauze. Om 22.00 uur, na afloop van debat, wordt een borrel gehouden. Toegang is gratis, maar u dient zich op te geven. We starten exact om 20.00 uur. Zorg dat u om 19.30 uur aanwezig bent!

Het debat wordt ook uitgezonden via een livestream en op SALTO-tv. Voor de livestream en de tv-uitzending hoeft u zich uiteraard niet op te geven.

[Overzicht partijprogramma's]

Deze excursie heeft al plaatsgevonden. Het is dus niet mogelijk om u zich voor deze excursie op te geven.

[Agenda]

Door in te loggen, kunt u ondermeer uw gegevens beheren. Alleen leden hebben een inlogaccount.