Agenda

VVAB-borrel, derde woensdag in de maand

Elke derde woensdag van de maand, vanaf 17.30 uur, vindt onze maandelijkse borrel plaats. Maak kennis met mede-verenigingsleden en bestuursleden. Tijdens de borrel worden actuele onderwerpen besproken. De VVAB-borrel is alleen toegankelijk voor leden, tenzij u introducé bent, d.w.z. meekomt met een lid, of expliciet bent uitgenodigd. U hoeft zich niet voor deelname aan te melden.

De volgende borrel vindt plaats op woensdag 20 mei, om 17.30 uur, tot uiterlijk 19.30 uur.
LET OP: Deze borrel vindt weer plaats in de Zuiderkerk.

Excursies en lezingen

Zaterdag 25 april. Algemene Ledenvergadering

Op zaterdagmiddag 25 april vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats, in het Bethaniënklooster in de Barndsesteeg. De zaal is geopend vanaf 13.00 uur.

Forumdiscussie 40 jaar VVAB

Na afloop van de ledenvergadering vindt een forumdiscussie plaats ter gelegenheid van het 40 jarig-bestaan van onze vereniging. Walther Schoonenberg houdt een inleiding over het ontstaan van de Vereniging en de belangrijkste resultaten die de VVAB in de afgelopen vier decennia heeft bereikt, vaak in goede samenwerking met Bureau Monumentenzorg. Aansluitend hierop volgt een discussie met Aart Oxenaar – de nieuwe directeur van de afdeling Monumenten en Archeologie, Jeanine van Pinxteren – stadsdeelbestuurder, Theo Rouwhorst - oud-medewerker van Bureau Monumentenzorg, André van Stigt - architect, en Gerrit Vermeer - architectuurhistoricus (UvA) en bestuurslid.
Na afloop van de ledenvergadering vindt een borrel plaats.

Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld. Let op: Er zijn geen kosten verbonden aan deelname. U hoeft zich dus ook niet op te geven.

[Meer lezen]

LET OP: U kunt alleen aan een activiteit deelnemen als u (a) hebt betaald én (b) een bevestiging van deelname hebt ontvangen.
Als u zich voor een activiteit inschrijft, krijgt u een automatische email met betaalinstructies. Echter, de betaling is nog geen garantie van deelname. Dit wordt bepaald aan de hand van de volgorde dat de betalingen binnenkomen op onze rekening. Het dient dus aanbeveling zo snel mogelijk te betalen. Mocht u niet in aanmerking komen voor deelname, dan laten wij dit weten en wordt uw betaling uiteraard per omgaande retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk één week voor de activiteit. Stuur dan een email naar de Excursiecommissie. Alleen wanneer u tot uiterlijk één week voor de activiteit hebt geannuleerd, wordt het betaalde geld teruggestort. Er wordt uiteraard geen geld terugbetaald als u onverhoopt niet komt opdagen.
Het nog beschikbaar aantal plaatsen is gebaseerd op het aantal betaalde en ingeschreven deelnemers, niet op het aantal on-line inschrijvingen.

Werf leden voor de vereniging en win een dialezing bij u thuis!

Op verzoek geeft Walther Schoonenberg een dialezing over de Amsterdamse binnenstad bij u thuis, bijvoorbeeld over de restauratie van de binnenstad in de jaren zestig en zeventig of over het behoud van de Jordaan. U komt hiervoor gratis in aanmerking wanneer u minimaal vijf leden voor de vereniging werft. Hoe? Door uw vrienden of familieleden te vragen bijgaand formulier in te vullen. U kunt ook aan cadeauabonnement geven. Laat het aan ons weten als u een huiskamerbijeenkomst met de nieuwe door u geworven leden organiseert.

Email this to someone Deel deze pagina!

Opgeven

U kunt zich voor de excursies en lezingen opgeven door het formulier in te vullen (zie verwijzing onderaan elke activiteit).

Excursies en andere activiteiten worden georganiseerd door de Excursiecommissie.
De Excursiecommissie bestaat uit Mieke Beumer, Elisabeth Bracht, Marion Hilhorst, Henk Ras en Josine van de Voort (voorzitter).
Op de dag van uw excursie kunt u in contact komen met de excursieleider onder nummer: 06 39361180 voor die situaties waarbij iets door wilt geven of iets te vragen heeft.

Op de hoogte blijven?

Abonneer u op de Nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van onze ledenactiviteiten.

Amsterdam Cursus

De inschrijving voor de Amsterdam Cursus, die ook dit jaar weer door Walther Schoonenberg wordt gegeven, is inmiddels geopend! Geef u dus snel op!

[Meer info / opgeven]

INSCHRIJVING GEOPEND

Geef een cadeau- abonnement weg

Bent u al lid? Geef dan een kennis een cadeauabonnement.