Agenda

VVAB-borrel, derde woensdag in de maand

Elke derde woensdag van de maand, vanaf 17.30 uur, vindt onze maandelijkse borrel plaats. Maak kennis met mede-verenigingsleden en bestuursleden. Tijdens de borrel worden actuele onderwerpen besproken. De VVAB-borrel is alleen toegankelijk voor leden, tenzij u introducé bent, d.w.z. meekomt met een lid, of expliciet bent uitgenodigd. U hoeft zich niet voor deelname aan te melden.

De volgende borrel vindt plaats op woensdag 21 januari, om 17.30 uur, tot uiterlijk 19.30 uur.
Deze borrel is tevens onze nieuwjaarsreceptie.

De maandelijkse borrel vindt plaats in het Claverhuis, Elandsgracht 70.

Excursies en lezingen

Er vinden in de maand december geen excursies of lezingen plaats. Binnenkort worden hier de activiteiten in januari aangekondigd.

LET OP: U kunt alleen aan een activiteit deelnemen als u (a) hebt betaald én (b) een bevestiging van deelname hebt ontvangen.
Als u zich voor een activiteit inschrijft, krijgt u een automatische email met betaalinstructies. Echter, de betaling is nog geen garantie van deelname. Dit wordt bepaald aan de hand van de volgorde dat de betalingen binnenkomen op onze rekening. Het dient dus aanbeveling zo snel mogelijk te betalen. Mocht u niet in aanmerking komen voor deelname, dan laten wij dit weten en wordt uw betaling uiteraard per omgaande retour gestort.
Annuleren is mogelijk tot uiterlijk één week voor de activiteit. Stuur dan een email naar de Excursiecommissie. Alleen wanneer u tot uiterlijk één week voor de activiteit hebt geannuleerd, wordt het betaalde geld teruggestort. Er wordt uiteraard geen geld terugbetaald als u onverhoopt niet komt opdagen.
Het nog beschikbaar aantal plaatsen is gebaseerd op het aantal betaalde en ingeschreven deelnemers, niet op het aantal on-line inschrijvingen.

Dialezing over de Amsterdamse binnenstad

Op verzoek geeft Walther Schoonenberg een dialezing over de Amsterdamse binnenstad bij u thuis, bijvoorbeeld over de restauratie van de binnenstad. U komt hiervoor in aanmerking wanneer u minimaal vijf leden voor de vereniging werft! Laat het aan ons weten, als u meer dan vijf leden hebt geworven en een huiskamerbijeenkomst met de nieuwe door u geworven leden wilt organiseren.

Email this to someone Deel deze pagina!

Opgeven

U kunt zich voor de excursies en lezingen opgeven door het formulier in te vullen (zie verwijzing onderaan elke activiteit).

Excursies en andere activiteiten worden georganiseerd door de Excursiecommissie.
De Excursiecommissie bestaat uit Mieke Beumer, Elisabeth Bracht, Kees Heutenik, Marion Hilhorst en Josine van de Voort (voorzitter).
Op de dag van uw excursie kunt u in contact komen met de excursieleider onder nummer: 06 15147295 voor die situaties waarbij iets door wilt geven of iets te vragen heeft.

Op de hoogte blijven?

Abonneer u op de Nieuwsbrief als u op de hoogte wilt blijven van onze ledenactiviteiten.

Geef een cadeau- abonnement weg

Bent u al lid? Geef dan een kennis een cadeauabonnement.

Amsterdam Cursus

De Amsterdam Cursus die door Walther Schoonenberg wordt gegeven, is momenteel gaande. In het voorjaar 2015 wordt de inschrijving geopend voor het volgende cursusjaar, 2015/2016. [Amsterdam Cursus]